Словенецът, който нашумя в обществото с това, че се е

...
Словенецът, който нашумя в обществото с това, че се е
Коментари Харесай

Ще се ваксинираш, а? Словенец с цели 6 дози – 10 месеца на топло!

Словенецът, който нашумя в обществото с това, че се е ваксинирал шест пъти срещу коронавирус от името на други лица, бе наказан на 10 години затвор за машинация, а хората, на които обезпечи документи по този метод, се разминаха с санкции, оповестява словенският вестник " Дело. "

Така реши съдът в град Кран, който осъди всички забъркани в измамата, само че мнозина се питат дали съдът е постъпил заслужено, питат словенските медии.

Човекът, който в интервал от два месеца предходната година се ваксинирал вместо четирима други хора, бил оголен в края на декември, когато се опитвал да получи седмата доза и незабавно бил отведен в ареста.

Клиентите, въпреки да били наказани за машинация, се разминали със пандиза и двама от тях са санкционирани с по 2550 евро, а другите двама - с по 1360 евро.

Представители на Здравния дом в Кран, където бил оголен опитът за седма машинация, разясних пред " Дело ", че в този правосъден завършек наподобява трагично фактът, че човек с финансови проблеми е наказан на затвор, а тези, които са се възползвали от него, са се отървали по-леко и без решетки.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР