Словашкият премиер Роберт Фицо, който беше прострелян вчера, предсказа преди

...
Словашкият премиер Роберт Фицо, който беше прострелян вчера, предсказа преди
Коментари Харесай

Словашкият премиер предсказал атентата си преди месец

Словашкият министър председател Роберт Фицо, който беше прострелян през вчерашния ден, предсказа преди месец, че някой от държавните политици могат да се трансфорат в цел на ликвидиране.

„ Ако атмосферата не беше рискова за цялото общество, това би било неуместно “, сподели Фицо във във Facebook на 10 април, малко след президентските избори, на които завоюва неговият съдружник Петер Пелегрини. Така двата основни поста в Словакия бяха заети от политици, които с изявленията си разгневиха Брюксел, НАТО и прозападната съпротива. Фицо предизвести за допустимо принуждение против членовете на държавното управление.

„ Политици са жестоко обиждани по улиците и аз единствено очаквам това отчаяние, което Denik N, Sme и Aktualiti (словашки медии – б.р.) толкоз интензивно задълбочават, да прерасне в убийството на един от водещите политици в държавното управление. Не пресилвам даже с милиметър “, сподели Фицо. Той сподели, че „ упоменатите и други медии предизвикват „ прогресивните гласоподаватели “, т.е. последователите на опозицията, да „ бъдат шумни и нападателни “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР