Словашкият премиер Роберт Фицо беше ранен при стрелба след правителствено

...
Словашкият премиер Роберт Фицо беше ранен при стрелба след правителствено
Коментари Харесай

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият министър председател Роберт Фицо беше ранен при пукотевица след държавно съвещание, заяви словашката организация ТАСР, цитирайки заместник-председателя на Народното събрание Любош Блаха.

Свидетел споделя пред Ройтерс, че е чул няколко изстрела и че е видял по какъв начин полицията задържа мъж.

Репортер на словашката медия " Деник " твърди, че не е видял стрелеца, само че е забелязал по какъв начин чиновници на реда повдигат министър-председателя от земята. Той е приет в болница.

Президентката на Словакия Зузана Чапутова осъди " бруталното "  нападение против Фицо и му пожела бързо възстановяване, съобщи Ройтерс.

Очаквайте детайлности.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР