Словакия разхлаби днес ковид ограниченията, като неваксинираните вече имат право

...
Словакия разхлаби днес ковид ограниченията, като неваксинираните вече имат право
Коментари Харесай

Словакия разреши на неваксинираните да влизат в магазините

Словакия разхлаби през днешния ден коронавирус рестриктивните мерки, като неимунизираните към този момент имат право да влизат в магазините за артикули, които не са от първа нужда, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 677
Това стана, макар че броят на новозаразените в страната остава висок.

Досега на неимунизираните хора беше позволено да влизат единствено в магазините, продаващи храни и други артикули от първа нужда.

Много ограничавания обаче остават в действие, в това число условието питейните заведения и заведенията за хранене да работят до 22 ч.

Критици на разхлабването на разпоредбите означиха, че по-малко от половината от 5,5-милионното население на централноевропейската страна е изцяло имунизирано и всекидневно се регистрират близо 20 000 нови инфекции.

Те показаха натоварването, породено от КОВИД-19 върху здравната система, която имаше проблеми с обезпечаването на задоволително чиновници и средства даже преди пандемията, отбелязва ДПА.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 677  СЗО: Омикрон се насочва на изток СЗО: Омикрон се насочва на изток  За девети следващ ден понижава заболеваемостта от Коронавирус в Монтанско За девети следващ ден понижава заболеваемостта от Коронавирус в Монтанско  В Австрия отстраняват маските по време на час В Австрия отстраняват маските по време на час
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР