Словакът Деймиън Ребро завоюва титлата Интерим шампион“ след победата си

...
Словакът Деймиън Ребро завоюва титлата Интерим шампион“ след победата си
Коментари Харесай

Словак с титлата в големия стрийт фитнес турнир Battle of Legends на Ърбан зона 2024

Словакът Деймиън Ребро завоюва купата „ Интерим първенец “ след успеха си против Илиян Феодоров в Международния шампионат по стрийт фитнес " Battle of Legends ", състоял се директно след Националния шампионат в границите на Ърбан зона 2024 в столичния Северен парк. Деймиън го чака борба за шампионския колан в тежка категория, а и той обществено съобщи, че желае да се изправи против фамозния белгиец Иван Делбеку.

Александър Тодоров победи Валентин Стефанов в борбата на двамата ни най-млади състезатели в спор за Купата и за да стартират да се изкачват в ранглистата. Валентин е едвам на 11-и и това ще бъде една дребна пречка в дългия му път.

Същеверемнно Петър Дамянов победи поляка Деймиън Борига, като съумя да покаже високо равнище на умения.

Турнирът е в програмата на обичайна София Ърбан зона, която всяка есен предлага неповторима атракция с съревнования и демонстрации в новите градски дисциплини. Големият фестивал се провежда за девета поредна година от Столична община и „ София – европейска столица на спорта “ с обичаните и супер забавни за младите ърбан спортове и интензивности.



Атракциите за феновете продължиха и през днешния ден с мегаизпълненията на най-хубавите в паркура. В програмата бяха включени демонстрации, уъркшоп с базовите детайли от паркура, надпревари с награждаване и лекция за паркура. Веднага по-късно във вечерните часове на голямата сцена излязоха асовете на брейка. Организаторите дадоха опция на всеки да се включи в един от обичаните формати, в който един до друг застават брейкъри и танцьори от разнородни стилове като wacking, hip hop, popping, locking и други

И в двата дни на Ърбан зоната още от сутринта се играят срещите от градския шампионат по баскет 3х3 за 16-годиишни, където тимовете на Славия при момчетата и на Шампион 1 при девойките сграбчиха купите за спечелили.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР