Слоун Стивънс отпадна в първия кръг на тенис турнира в

...
Слоун Стивънс отпадна в първия кръг на тенис турнира в
Коментари Харесай

Слоун Стивънс отпадна на старта на тенис турнира в Хобарт

Слоун Стивънс отпадна в първия кръг на тенис шампионата в Хобарт, който е с награден фонд 267 хиляди щатски $. Американката бе надиграна от Юан Юе с 4:6, 6:3, 6:7 след близо три часа игра, а намиращата се под номер 73 в ранглистата на WTA китайка записа забележителна победа. След като си размениха по един сет, Юан направи пробив в третия тъкмо когато Стивън водеше с 6:5 и сервираше да завоюва срещата. В тайбрека американката, победителка на " Ю Ес Оупън ", също поведе с 5:4, само че все пак, не съумя да се възползва от преднината си.

" Много съм щастлива, че съумях да победя. Тя е шампионка от Големия шлем. Когато съм си вкъщи, постоянно я виждам по малкия екран по какъв начин играе. Развълнувана съм, че се срещнахме и че победих, съобщи доволната китайка. Във втория кръг ще има напълно китайски конфликт, защото Юан ще се изправи против Ван Син.

Бившата победителка от Australian open София Кенин стартира с победа над Геерт Минен (Белгия) с 6:3, 6:3. За място на четвъртфинала Кенин ще играе с австралийката Дария Савил.

преодоля първия кръг след триумф над италианката Мартина Тревизан с 6:3, 6:3 след час и 45 минути игра.

Напред продължава и Мари Бузкова (Чехия), която е номер 5 в схемата на шампионата. Тя се оправи с пристигналата от квалификациите Виктория Голубич (Швейцария) след 6:2, 6:4. Следващата й съперничка е Юлия Путинцева от Казахстан, която победи в три сета Елизабета Кочиарето (Италия) с 0:6, 7:5, 7:6 (4).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР