Сложно е да се прави правителство от четири партии и

...
Сложно е да се прави правителство от четири партии и
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Сложно е да се прави правителство от четири партии

Сложно е да се прави държавно управление от четири партии и да се показва просвета на равнопоставеност във връзка с наличието. Това държавно управление би трябвало да се занимава с няколко рецесии по едно и също време. Това съобщи в студиото на „ Тази заран " политологът Димитър Аврамов.

Трябва да се отдаде дължимото на водачите на „ Продължаваме промяната ", че в тази комплицирана конюнктура стигнаха до финала. Все отново това не беше доста елементарно. Оттук нататък нещата ще зависят освен от дейностите на държавното управление, само че и от необятното публично мнение, добави социологът Юрий Асланов. По думите му е допустимо 4-годишният мандат да бъде по-кратък, тъй като зависи от доста условия. Иновативната концепция коалиция да се прави посредством двустранни съглашения е породена от две условия. Първо, в две от обединенията текат вътрешни спешни процеси, водачите им са в оставка. Второ, при различен избирателен резултат, допускам, че тези партии биха предпочели да са без компанията на Българска социалистическа партия, сподели още Асланов.

Според политолога проф. Румяна Коларова сега вървят няколко фабули. Това е съглашението, което има нещо, което наподобява като управническа стратегия. На назад във времето обаче има два огромни въпроса - персоналните назначения и разпределението на организациите, добави тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР