Сложиха пистолет в ръцете на 2-годишно дете в Пловдив, а

...
Сложиха пистолет в ръцете на 2-годишно дете в Пловдив, а
Коментари Харесай

2-годишно дете гърмя с пистолет в кв. „Столипиново“


Сложиха револвер в ръцете на 2-годишно дете в Пловдив, а то създаде изстрели. Потресаващите подиуми са от новогодишната нощ в пловдивския квартал „ Столипиново “.

На клип в обществените мрежи, изработен на ул. „ Елба “, се вижда по какъв начин юноша поставя оръжието в ръцете на момченцето, а веселбата около него кипи на цялостни обороти. За случая е подал сигнал дядото по бащина линия на детето – Асен Карагьозов, който е занаятчия на ковано желязо, оповестява " Марица ". 

В края на март предходната година представители на две семейства – Карагьозови и Сандови се биха и стреляха пред Съдебната палата в Пловдив. Причината – спор кой да гледа детето след бракоразвод – бащата или майката. На делото тогава магистратите постановиха детето да бъде настанено в по-бедното от двете фамилии като краткотрайна мярка, а точно при Сандови. В разразилия се скандал, представител от същата фамилия стреля с газово оръжие, след което бе задържан. Сега в ръцете на същото това 2-годишно дете, което бе в центъра на абсурда, е било поставено оръжие в новогодишната нощ, до момента в който купонът се вихрил с чалга и алкохол на стомах в междублоково пространство на ул. „ Елба “. 

„ Не желая детето да пораства в такава среда. Така ли ще се грижат за него? Ще гърми с оръжие? Ако стане случай, не знам какво ще вършим. Нямат никакви условия да гледат детенцето. Ние желаеме да го изкараме от тази нездравословна среда, да се изучи и да стане естествен човек, а не нарушител “, разяснява дядото пред пловдивската медия. Той има клип от въпросната нощ, както и фотоси, на които се вижда по какъв начин бабата на детето, която поставя грижи за него, а не майката, се гордее, че то държи в ръцете си револвер. 

По думите на Карагьозов, мъжът, който дава револвера на детето, е братовчедът на майката, който беше задържан за стрелбата пред Съдебната палата.

Дядото сподели още, че на 24 януари ще се организира ново съвещание за попечителството над 2-годишното дете и акцентира, че ще направи всичко по силите си, с цел да му обезпечи естествен живот. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР