Сложиха ми стент, сега ме наблюдават, защото имах проблеми със

...
Сложиха ми стент, сега ме наблюдават, защото имах проблеми със
Коментари Харесай

77-годишната легенда Стефан Мавродиев: Сложиха ми стент, сега ме наблюдават

„ Сложиха ми стент, в този момент ме следят, тъй като имах проблеми със притеснение на артерия към мозъка и към сърцето. Краката също не ме държат доста, само че то е обикновено на моята възраст. Взимам медикаменти за разреждане на кръвта и внимавам да не се заразя с този вирус, въпреки че съм имунизиран. “

Това показа артистът легенда от Младежкия спектакъл Стефан Мавродиев, който все пак още веднъж ще сложи като режисьор в Младежкия спектакъл „ Ивачов ” по Чехов.

„ Малин Кръстев ще е в основната роля. На 21 октомври могат да го гледат хората. Иначе се веселя, че играя още в постановките „ Аз, Фойербах “, „ Монетата “, „ Радован III “, „ Ромео и Жулиета “ тук в Младежкия, а във „ Възраждане “ вземам участие в „ Нощта на игyаната “ и „ 12-те гневни “. Много ме е боязън да не ни затворят отново, тъй като предходната година се разхождах по през целия ден, защото не мога да заставам затворен у дома и да пасувам “, изясни артистът.

77-годишният Мавродиев всякога на избори гласоподава, само че за първи път се чуди за кой да даде гласа си.

„ Кой ги роди и сътвори тези странни същества, които се мотаят там и се мислят за народни представители в Народното събрание? Винаги гласоподавам, само че в този момент не знам кой да избера. Хората на Слави са изцяло безотговорни съгласно мен. Играят си някакви игри, слагат си условия. Имам възприятието, че нашата народна власт натори неприятното и му даде почва да избуи нагоре. Нашата криворазбрана цивилизация ме побърква “, споделя Мавродиев, който продължава да живее здравословно и да се радва на сила.

„ Вече не допирам корав алкохол. Четири години беше битка, само че съумях да се отърва от „ твърдото “. Вече единствено по биричка пробвам или чаша вино. Работата не ти разрешава да прекаляваш. И най-после избираш или нея, или пиенето. Дърпаше ме повече сцената. И по този начин към този момент няколко години “, показа Стефан Мавродиев, представен от „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР