Сложен математически въпрос, насочен към шестгодишни деца, накара родителите да

...
Сложен математически въпрос, насочен към шестгодишни деца, накара родителите да
Коментари Харесай

Объркващ математически въпрос, насочен към шестгодишни деца, озадачи родителите

Сложен математически въпрос, ориентиран към шестгодишни деца, накара родителите да се почешат по главите, до момента в който се сплотяват, с цел да намерят отговора. Въпросът за домашното беше оповестен на страницата на една майка във Facebook с указания да попълни изчезналите цифри – и детето на дамата Съмър направи тъкмо това – само че по-късно учителката й в Съединени американски щати му сподели, че това, което е направила, е неверно.

Мама от Тексас Тиеша Сандърс показа фотография на страница с домашна работа по математика за първа година на нейното дете и въпросът изисква детето да попълни две полета, едно със заглавие „ десетици “ и едно със заглавие „ единици “ за цифрата „ 27 “. Момичето попълни колоната „ десетки “ с две, а колоната „ единици “ със седем – видимо логически избор.

Когато въпросът беше маркиран като неверен, това остави Тиеша объркана и тя се свърза с учителя на детето за пояснение, като написа на листа за домашно: „ Здравейте, просто желаех да попитам по какъв начин Съмър сгреши №3? Баща й и аз бяхме прегледа грешкит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР