Слизайки от влака в Canary Wharf, изведнъж осъзнавате смазващата гравитация

...
Слизайки от влака в Canary Wharf, изведнъж осъзнавате смазващата гравитация
Коментари Харесай

Той спечели милиони, залагайки срещу икономическото възстановяване. Сега той иска да поправи нещата

Слизайки от влака в Canary Wharf, внезапно осъзнавате смазващата гравитация на финансите, монокултурата на Англия. Почти можете да чуете парите, до момента в който се движат в големи, невидими рояци от кула на кула. Долу хората се разхождат автоматизирано. Дезориентиращо е, само че Гари Стивънсън е привикнал с него; големият напън на това място го образува.

Пред една механа против Morgan Stanley, Гари ми сподели, че търговията не е толкоз секси, колкото Вълкът от Уолстрийт би ви предиздвикал да повярвате. По-скоро наподобява на крайната сцена в „ Кръстникът “, когато капосите се събират в кабинета на Майкъл и вратата се затваря с тропот. „ Пълно е с тези мъже, просто мъже ... в действителност нападателно се конкурират между тях. Това би трябвало да са спечелилите, нали? Но те са толкоз нещастни.

Гари ми споделя по какъв начин през 2011 година той стана най-хубавият търговец в международен мащаб в Citibank. Той гледа на времето си там със комбинация от горделивост и смут. Факир по математика като дете, Гари завоюва стаж на фона на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР