Сливен. Вярвам, че предприемчивостта и родолюбието на жителите на Сливен

...
Сливен. Вярвам, че предприемчивостта и родолюбието на жителите на Сливен
Коментари Харесай

Димитър Величков, ОДМВР-Сливен: Вярвам, че предприемчивостта и родолюбието на жителите на града ще докажат убедително, че той е едно от най-прекрасните кътчета за живеене

Сливен. Вярвам, че предприемчивостта и родолюбието на жителите на Сливен ще потвърдят безапелационно, че Сливен е едно от най-прекрасните кътчета за живеене. Това се показва в приветствен адрес от шефа на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков във връзка Димитровден, който се отбелязва и като празник на Сливен. Това оповестиха от ОДМВР-Сливен .
Публикуваме цялостния текст на приветствения адрес без редакторска интервенция:
" Скъпи съграждани и посетители на Сливен,
Изключително ми е прелестно да ви поздравя по случай празника на град Сливен - 26-ти октомври - Деня на Св. Димитър Солунски Чудотворец.
Сливен е град със славно минало и богата просвета. Много наши съграждани - създатели, учени, индустриалци и родолюбци са дали своя принос Сливен да заеме почтено място в славната история на България. Природата, богатите запаси и хората са съхранили града от античността до през днешния ден.
Вярвам, че предприемчивостта и родолюбието на жителите на Сливен ще потвърди безапелационно, че Сливен е едно от най-прекрасните кътчета за живеене. Убеден съм, че с общи усиля и религия ще успеем да развием Сливен като съвременен европейски град.
На днешния ден честват строителите. За мен е чест и наслаждение да поздравя всички, работещи в областта на строителството с техния професионален празник. Да им пожелая доста здраве и сили, с цел да реализирате сполучливо поставените си цели и хрумвания.
Честит празник! ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР