Сливен. В цялата страна има голямо търсене на пътни и

...
Сливен. В цялата страна има голямо търсене на пътни и
Коментари Харесай

Кметът на Сливен Стефан Радев към ученици от гимназия „Арх. Георги Козаров“: Вашите специалности са перспективни за бъдещата ви реализация

Сливен. „ В цялата страна има огромно търсене на пътни и строителни инженери. Много перспективни специалности, които са и доста добре платени. Пожелавам ви да се реализирате във вашите специалности “. С тези думи кметът Стефан Радев се обърна към учениците от 12 клас на Професионалната гимназия по строителство и геодезия „ Арх. Георги Козаров “ в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Днес той посети новооткрития компютърен кабинет в учебното заведение.
Стаята е оборудвана с 19 нови компютъра, като всяка компютърна настройка е с 2 монитора. Инсталиран е най-съвременният програмен продукт за архитектурно и геодезическо начертаване.
„ Тази е най-модерната компютърна зала освен в учебното заведение, само че и в целия град “, разяснява шефът на гимназията Красимир Георгиев.
„ Който избере това направление, няма да сгреши, тъй като в него има доста вероятности. Това са доста конвертируеми специалности “, сподели Радев и пожела сполучлива година на учениците и техните преподаватели.
Кабинетът е построен по самодейност на учебното управление с дарения от задгранична софтуерна компания със седалище София и с поддръжката на кмета Стефан Радев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР