Сливен. Стартираха дейностите по саниране на блок № 18 в

...
Сливен. Стартираха дейностите по саниране на блок № 18 в
Коментари Харесай

Сливен: Започна санирането на още един блок в града

Сливен. Стартираха дейностите по саниране на блок № 18 в кв. „ Клуцохор “ в Сливен. На откриването на строителната площадка през днешния ден кметът Стефан Радев пожела на изпълнителя сполучлива реализация на плана и изрази вяра, че след привършване на дейностите жителите на блока ще бъдат задоволени и ще живеят по-добре. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
Строително-монтажните работи ще се правят от „ Суперстрой-инженеринг “ ЕООД, а строителният контрол от „ ИВТ Консулт “ ЕООД.
Жилищният блок е панелен. Има 3 входа, с общо 47 жилището. Предстои да бъде осъществена топлоизолация на външните стени на блока. Ще се направи хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод. Ще бъдат заменени входните порти. Ще бъде ремонтирана и електрическата апаратура в общите елементи. Предвижда се строително-монтажните работи да приключат в границите на 100 календарни дни. Средствата са обезпечени от Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР