Сливен. Стартира санирането на още два блока в Сливен. Това

...
Сливен. Стартира санирането на още два блока в Сливен. Това
Коментари Харесай

Сливен: Започна санирането на още два жилищни блока в града

Сливен. Стартира санирането на още два блока в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Единият се намира на ул. „ Драган Цанков “ и е под номер 3, а вторият е блок номер 42 на ул. „ Димитър Пехливанов “. Сградите ще бъдат актуализирани по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.
По време на срещата си с живущите там кметът Стефан Радев пожела на всички доста триумфи, положително взаимоотношение в строителния развой, и да си оказват нужната поддръжка.
На постройките следва да бъде осъществена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод, както и замяна на вратите на входовете. Дограмата на жилищата и общите елементи, която не дава отговор на условията за енергийна успеваемост, също ще бъде заменена.
Изпълнителят на блок № 3 на ул. „ Драган Цанков “ е „ Рая-52 “ ООД, а строителен контрол ще прави „ Новел “ ЕООД. Предвижда се той да бъде приключен в границите на 135 календарни дни.
Фирмата-изпълнител на блок № 42, намиращ се на ул. „ Димитър Пехливанов “ е „ Алфамаркет Прим “ ЕООД. Строителният контрол е поверен на „ Новел “ ЕООД. Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи е 138 календарни дни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР