Сливен. Служителите на Женския затвор протестираха на професионалния си празник,

...
Сливен. Служителите на Женския затвор протестираха на професионалния си празник,
Коментари Харесай

Сливен: Служителите на Женския затвор протестираха на професионалния си празник срещу неизпълнените обещания от страна на правителството

Сливен. Служителите на Женския затвор стачкуваха на професионалния си празник, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Сливен . Служителите имаха торта с лого „ Заедно можем повече ” и бутилки лимонада. Те носеха плакати „ Оттук нататък за нас е въпрос на чест ”, „ С обещания затвор не се охранява ”, „ Само едно е несъмнено в бранш „ Сигурност ” – несигурността ”, Европа и за нас ”. Протестът е ориентиран против неизпълнените обещания от страна на кабинета. " Протестираме против дейностите на кабинета, респективно против министърът на правораздаването ", съобщи Цветан Михайлов, ръководител на Синдикалното сдружение в Сливен при Синдикат на чиновниците в пандизите в България. „ Думите на министъра на правораздаването от преговорния развой със Синдиката на чиновниците, че това което е за Министерство на вътрешните работи ще бъде и за работещите в пандизите се оказаха напразни и безпредметни ”, съобщи Михайлов.
Надзирателите са недоволни и от нерешаването на всички останали проблеми, незадоволителният личен състав, увеличаващо се равнище на експанзията по отношение на чиновниците от лишените от независимост. Имало и наклонност на усилване на насилието от страна на лишените от независимост. „ Отсъства всякаква отбрана от страна на страната във връзка с сходни случаи ”, добави Цветан Михайлов. Според него отговорност би трябвало да има освен Синдиката на чиновниците в пандизите, само че и виновните институции. Протестът в Сливен е подсилен от чиновници на Главна дирекция „ Охрана ”, чиновници на следствения арест в Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР