Сливен. Провежда се съвместна операция на жандармерията и полицията в

...
Сливен. Провежда се съвместна операция на жандармерията и полицията в
Коментари Харесай

Сливен: Провежда се съвместна операция на жандармерията и полицията в селата от общината, проверени са 196 лица и 126 автомобила

Сливен. Провежда се взаимна интервенция на жандармерията и полицията в селата от община Сливен. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен . Четири екипа са направили обходи и инспекции в квартал „ Надежда “ и селата, обслужвани от сектори „ Петолъчка “ и „ Запад “. На 10 и 11 декември екипите са ревизирали 196 лица, 126 автомобила, осъществен е надзор на престъпно проявени и лица, склонни към осъществяване на противоправни действия. Съставени са 12 акта и 30 фиша за нарушавания на ЗДвП. В хода на интервенцията чиновниците са се отзовали на 4 сигнала за междусъседски кавги в квартал „ Надежда “, на участниците са формирани протоколи за предизвестие.
Операцията е за запазване на публичния ред и противопоставяне на стандартната престъпност в дребните обитаеми места. Разпредена е от шефа на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков, реализира се взаимно със сили на Дирекция „ Жандармерия “ и ще продължи до края на годината.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР