Сливен. Проведе се приемен ден на кмета, заместник-кметовете и секретаря

...
Сливен. Проведе се приемен ден на кмета, заместник-кметовете и секретаря
Коментари Харесай

Сливен: Ръководството на Общината проведе приемен ден

Сливен. Проведе се приемен ден на кмета, заместник-кметовете и секретаря на Община Сливен. Граждани сложиха въпроси от публичен и персонален темперамент. Кметът Стефан Радев беше осведомен с проблем с външната канализация на жилищен блок. Жена алармира за дупки и дълбоки следи от камиони по улица в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Граждани потърсиха подпомагане от заместник-кмета по филантропичните действия Пепа Чиликова, най-вече за персонални проблеми. Сред тях са две майки, които потърсиха помощ децата им да бъдат настанени в детски градини.
Гражданин се обърна към Стефан Кондузов, заместник-кмет по устройство на територията и строителството във връзка междусъседски връзки, свързани с изтичаща от улуците вода от единия парцел в другия. На срещата със заместник-кмета по строителството жител настоя за създаване на заслон на спирката по линия №14, против Новите гробища.
Среща по въпрос от персонален темперамент организира жител със заместник- кмета по финанси и общинска стопанска система Румен Иванов.
Към секретаря на Община Сливен Валя Радева бяха сложени въпроси, свързани с общински жилища.
Приемният ден на кмета и неговите заместници, както и на секретаря на общината, е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става авансово - два дни преди този момент – във вторник от 8.30 ч. в Центъра за административно обслужване на жителите – източен вход на общината. Жалби и сигнали се одобряват и по е-поща.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР