Сливен. По информация на Военно формирование 22 220, във връзка

...
Сливен. По информация на Военно формирование 22 220, във връзка
Коментари Харесай

Сливен: Започнаха стрелбите на Огневи комплекс „Батмиш за месец септември 2018 г.

Сливен. По информация на Военно формирование 22 220, по отношение на разпределението и реда за потребление на образователните полигони и стрелбищата за подготовка на военните формирования и организациите отвън въоръжените сили, планувани стрелби на Огневи комплекс „ Батмиш " край Сливен ще се организират и през септември. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Стрелбите са планувани от 08.00 до 17.00 часа на следните дати: 12, 20, 26, 27 и 28 септември, по информация от инж. Снежана Кънева - шеф на отдел „ Сигурност и ръководство при рецесии " към Община Сливен.
За да не се позволяват произшествия, живущите в този регион би трябвало да се преценяват с предупредителните табели и да не навлизат в забранителните зони, заяви още инж. Кънева и подсети на притежателите на ферми, че би трябвало да подхващат и съответни ограничения за отбрана на животните си.
" В интерес на общата сигурност е да предприемем ограниченията категорично по опциите си. Препоръчително е и не е ненужно да споделим информацията, която сме чули с близки, съседи. Да насърчаваме бдителността си по повод евентуална опасност или риск ", показаха още от Общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР