Сливен. Още един блок в Сливен ще има обновена визия.

...
Сливен. Още един блок в Сливен ще има обновена визия.
Коментари Харесай

Още един блок в Сливен ще има обновена визия по програмата за енергийна ефективност

Сливен. Още един блок в Сливен ще има актуализирана визия. Това е 46-та подред постройка от общо 51, които се обновяват по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .

Временно изпълняващият длъжността кмет на общината Румен Иванов посети през днешния ден строителната площадка за саниране. Пред жителите на блока той показа насладата си, че поетапно Сливен стартира да придобива все по-модерен образ, за който способстват и обновените визии на жилищните блокове в града. Румен Иванов  призова живущите да оказват подпомагане на изпълнителя на обекта, както и да алармират, в случай че виждат нередности. Той изрази вяра, че метеорологичните условия ще разрешат строителните действия да приключат в  срок и те ще могат да се радват, както на по-комфортна среда за живеене, по този начин и на доста облекчение в сметките за ток.

На постройката следва да бъде осъществена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод, както и замяна на вратите на входовете. Дограмата на жилищата и общите елементи, която не дава отговор на условията за енергийна успеваемост, също ще бъде заменена.

Фирмата-изпълнител е „ Копекс и Ко “ ЕООД, а надзорът е поверен на „ Новел “ ЕООД. Срокът за привършване на дейностите е 149 календарни дни.

Община Сливен продължава осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР