Сливен не може да тръгне напред, докато не се изкорени

...
Сливен не може да тръгне напред, докато не се изкорени
Коментари Харесай

Инж. Маринчо Христов: Сливен няма време за губене и трябва да вземем нещата в свои ръце, за да има промяна

„ Сливен не може да тръгне напред, до момента в който не се изкорени до момента настоящата политика, подчинена на ползите на избран кръг хора. Искам администрацията на община Сливен най-сетне да проработи за същинските потребности на всички нас “, сподели пред симпатизанти претендентът за кмет на Сливен инж. Маринчо Христов, повдигнат от „ – “, по време на закриване на предизборната си акция.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 368
На събитието, провело се точно на Празника на града – Димитровден, специфичен посетител бе съпредседателят на Политическа партия.

Той се срещна с доста поданици на Сливен, които споделиха пред него разнообразни проблеми. Петков мина по Ларгото и посети изложба „ Сирак Скитник “.

Пред събралите се сливенци Петков акцентира, че претендентът им е почтен и можещ човек. „ Много се веселя, че съм тук на Празника на Сливен. Радвам се, че тук имаме подобен претендент за кмет, който е родом от Сливен и е прекарал целия си живот тук. Той е почтен, можещ, човек, който идва от частния бизнес.

Сега е регионален шеф и милее за града си. Приоритетите, които той ми показа, са земни неща, значими за Сливен.

Става въпрос за уличната инфраструктура, която просто би трябвало да стане по-добра. Да бъде направено Спешно поделение на Областната болница, както и на пречиствателната станция за водата на Сливен “, изясни. Той похвали и листата за общински съветници на в Сливен. „ Много сме горди с тези хора, всички с доста положителни специалности и се борят за града си. И макар че имат доста по-добър живот отвън евентуалната администрация, са решили, че желаят да си вземат града назад “, сподели.

Кандидатът за кмет от Коалиция „ ПП-ДБ “ инж. Маринчо Христов удостовери думите на Петков и Султанова, че Сливен няма време за губене и би трябвало да вземат нещата в свои ръце, с цел да има смяна. Той поздрави съгражданите си за Димитровден и ги прикани в неделя да създадат верния избор.

Пред всички инж. Христов за следващ път показа предпочитаните точки в програмата, по които ще работи, в случай че бъде определен за кмет. „

Още през първата една година от ръководството ще стартираме работа по възобновяване поетапно уличната мрежа и тротоарите на община Сливен -

по направен график с цели. Ще бъдат инсталирани камери на всички кръстовища и ще изградим поетапно осветлението на всички значими пешеходни пътеки. Ще работим за доизграждане на постройка за Бърза помощ, основаване отдел в Община Сливен за административно подкрепяне на дребния и междинен бизнес, дотъкмяване и стартиране в употреба на Пречиствателната станция за питейната вода “, съобщи инж. Христов. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР