Сливен. Над 300 човека посрещнаха Елена Йончева в Сливен. Това

...
Сливен. Над 300 човека посрещнаха Елена Йончева в Сливен. Това
Коментари Харесай

Елена Йончева, БСП: Има надежда за България, има и алтернатива и това сме ние

Сливен. Над 300 индивида посрещнаха Елена Йончева в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . „ Европейските избори са избор на съмнение против ГЕРБ. След тях и успеха на БСП- може да стартира развой на смяна, от който всички българи и България ще завоюват ”. Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева пред жителите на гр. Сливен. Тя разяснява, че смяната може да стане факт, първо посредством гражданска война в приходите и Европейски Съюз може да ни помогне с това. „ Има вяра за България, има и алтернатива- и това сме ние. Членството на България в Европейски Съюз е един голям късмет за страната ни, макар че към този момент 12 години не го използваме ”, сподели още Йончева. „ Единствената причина авторитаризмът на ръководещите да не се трансформира в тирания е участието на страната ни в Европейски Съюз ”, безапелационна бе Елена Йончева.
Пред жителите на Сливен Елена Йончева разгласи, че ще подаде сигнала по аферата „ Ало, Банов съм ” в сряда. „ Вече имаме истинския запис, поради който прокуратурата не стартира досъдебно произвеждане. Тук обаче, не става дума за някаква скица, измислена от министър Банов- това е схемата на Борисов. Това е методът, по който се усвояват парите от публични поръчки, това е една от аргументите задграничните вложители да бягат от България ”, безапелационна бе тя. Йончева сподели още, че тази спекулация демонстрира по какъв метод държавни институции мамят жителите. Елена Йончева съобщи, че никое държавно управление не е постоянно, в случай че народът му каже, че не го желае.
На въпрос- свободни ли са медиите в България, Елена Йончева напомни, че единствено преди 10 години сме били на едно място по независимост на медиите с Франция, през днешния ден сме на 111-то – някъде в Африка. „ България към този момент не е обетована земя на публицистиката, тъй като свободната публицистика не е да дадеш микрофон на опозицията в студиото, а самите публицисти да вършат следствия и да са свободни ”, безапелационна бе Елена Йончева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР