Сливен. До 22 април политическите партии и коалиции в Сливен

...
Сливен. До 22 април политическите партии и коалиции в Сливен
Коментари Харесай

Сливен: До 22 април политическите партии и коалиции в града трябва да представят поименния състав на секционните избирателни комисии

Сливен. До 22 април политическите партии и обединения в Сливен би трябвало да показват поименния състав на секционните изборни комисии. Това бе решено на извършените съвещания за съставите на секционните изборни комисии за изборите за членове на Европейския парламент от България под управлението на кмета Стефан Радев, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Сливен .
Присъстваха представители на Политическа партия ГЕРБ, Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, КП „ Обединени патриоти “, Политическа партия Движение за права и свободи, Политическа партия „ Воля “, КП „ България без цензура “ и КП „ Реформаторски блок “.
Със заповед на кмета на територията на цялата община са формирани 181 изборни секции, от които 126 в град Сливен и 55 за обитаемоте места. Към 5 април от всички 181 изборни секции, 40 са с до 500 гласоподаватели, 12 са с до 200. Останалите са с над 500 гласоподаватели.
Подвижна изборна секция ще бъде образувана, в случай че до 11 май постъпят не по-малко от 10 заявки за гласоподаване. В сходство с член 9, алинея 6 и алинея 9 от Изборния кодекс изборни секции може да се образуват в болнични заведения и местата за задържане.
Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР