Следвайте Гласове в Нови предсрочни парламентарни избори няма да доведат

...
Следвайте Гласове в Нови предсрочни парламентарни избори няма да доведат
Коментари Харесай

Николай Габровски: Нови предсрочни избори ще задълбочат кризата

Следвайте " Гласове " в
Нови предварителни парламентарни избори няма да доведат до нищо положително, а ще задълбочат рецесията. Това съобщи претендентът за министър-председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски, който организира среща с представители на „ Българска социалистическа партия за България “, с цел да обсъди възможността за сформиране на правителство с първия мандат. 

„ Вероятността да се осъществя втори и трети мандат е доста по-ниска, в сравнение с първият “, счита Габровски. Той добави, че главната цел на тези диалози, които организира с парламентарно показаните политически обединения, ще бъде да търси „ разговор и опция за понижаване на напрежението “. 
Николай Габровски изброи цели, които той счита за значими за страната ни, набелязвайки Плана за възобновяване и резистентност, приемането ни в Шенген и еврозоната. 
" Не можем да имаме съмнения по този път ", разяснява той. Николай Габровски добави, че в случай че страната ни има постоянно държавно управление, може „ да се стабилизира “. 

По време на диалозите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова удостовери позицията на левицата, че няма да бъде дадена поддръжка от тяхна страна за реализация на първия мандат. 
Това е втората среща, която Габровски организира с представители на парламентарно показани партии в 48-ото Народно заседание. По-рано той разговаряше с  " Демократична България ". 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
08 Дек 20225706 Дек 202223905 Дек 2022212604 Дек 202237002 Дек 2022236702 Дек 2022383КоментариНиколай Габровски изброи цели, които той счита за значими за страната ни, набелязвайки Плана за възобновяване и резистентност, приемането ни в Шенген и еврозоната.08 Дек 2022 12:37ч.
Както споделят в интелектуалните среди, " е#e% ти целите ", без съмнения.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ние желаеме тъкмо да задълбочим кризата08 Дек 2022 12:56ч.
тъй като по този начин ще ометем псевдо политиците; това е чистка на българския народ по отношение на крадците и нарушителите
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...08 Дек 2022 13:03ч.
Избори до дупка
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Интересите на българския народ и конфигурираната от колониалните управляващи компрадорска върхушка са противоположни08 Дек 2022 13:19ч.
Избори до дупка
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone08 Дек 2022 13:21ч.
" По-рано той разговаряше с  " Демократична България ".  и те кво му споделиха - Винаги тужур и в никакъв случай жаме?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Карачибук08 Дек 2022 14:00ч.
Габровски, най-знатният наследник цар Хипоталамус, поразително наподобява на Гълъб Донев - птицата гнездяща в премиерско кресло. А двамцата еманират талази на една и съща периодичност, отреденаа за бъдещата 6G мрежа Тя се употребява от птицата Феникс при всичките й регистрирани реинкарнации. И Донев, и Габровски са нейни превъплащения. Красиви пауни с огнено-златисто оперение. Гърците са вярвали, че Феникс живее в Банкя край ветровит извор, покрай зайчарник на пожарникар. Всяка заран при пукването на зората тя се къпе в извора и пее толкоз прелестно, че Аполон, запленен от гласа ѝ, стопира слънчевата си колесницат, с цел да се наслаждения на песента ѝ. Фениксът се храни с утринна роса.Циклите на прераждането й варират сред 500, 1461 и 12 594 години. Птицата е талантлива със способността да се регенерира и заради това не може да бъде засегната. Тя е наказана на професионална самотна. В един откъслек от време може да съществува единствено една птица, защото се възражда от личната си пепел. След приключването на следващия витален цикъл Феникс си построява гнездо от най-благоуханна дървесина, канелени клончета и мирта, и се самозапалва в него. Птицата и гнездото горят дружно, трансформирайки се в пепел. От пепелта след три дни се възражда новата Феникс, млада и мощна. Тя събира останалата пепел в яйце от смирна и отлита до Хелиополис, където поставя яйцето на олтара на бога на Слънцето. В асирийската митология птицата Феникс се счита, че е основоположник на неврохирургията и с е едно клъвване на човката е правила префронтална лоботимия, епохи по-късно разказана от португарския неврохирург и министър на външните работи Антониу Егаш Мониш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Деветото джудже08 Дек 2022 14:49ч.
Забравил е първия си приоритет - избелването на Боко. Габровски, не те ли е позор?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Карачибук08 Дек 2022 15:20ч.
Габровски още като студент самичък и то в домашни условия си прави лоботомия. Това му оказва помощ по-късно на израсне като блестяш неврохирург. Лоботомията освобождава Габровски вечно и от възприятието за позор. Негови сътрудници от Пирогов удостоверяват този факт. Те упорстват, че постоянно са го виждали да се качва на трамвай 5 - напълно гол и да слиза на спиркато на Руски монумент. Съвсем умерено и без никакъв позор той сепътуваше в трамвая, по този начин както майка го е родила - дибидюс, единствено с билет в ръка- свиделства травматологът проф. А.Б.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Павлин Серпуховски08 Дек 2022 15:16ч.
Габровски, но от Велико Търново. А ние избираме Търновска кралица от Габрово. За това избори до дупка!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Славин08 Дек 2022 15:25ч.
Златни ръце имаш професоре, само че не можеш им преформатира мозъците на тези наши 30% - ни “избранници ”. Те са в други ръце, недостижими и непоправими и нелепостта им е нелечима, та би трябвало рязане. Затова върни се там, където в действителност си нужен и хората те тачат и почитат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022132619 Ное 2022126208 Дек 20227724 Sep 20223257
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР