Следвайте Гласове в Аз бих се фокусирал върху думите на

...
Следвайте Гласове в Аз бих се фокусирал върху думите на
Коментари Харесай

Стефан Янев: Агресорът е Путин, а не руският народ

Следвайте " Гласове " в
„ Аз бих се фокусирал върху думите на Путин „ частична готовност ”. Мобилизацията е първият симптом за оповестяване на същинска война. Путин евентуално е на път да разгласи война. Това е опасност и за нашата национална сигурност. В думата „ частична ” се съдържа този детайл, който разрешава към момента дипломация. И най-лошият мир е по-добър от всяка война ". Това съобщи Стефан Янев, ръководител на „ Български напредък ”, за " Офанзива ".

Според политика сме в невиждана обстановка  на прекрояване на граници и нарушение на контракти. „ Агресорът е Путин, агресорът е Кремъл, а не съветският народ. Това би трябвало да бъде доста ясно като разграничаване. Ние подлагаме под наказания всичко - и агресора Кремъл, и съветския народ, и съветската просвета ”.
„ Важно е България да не приема референдумите като факт, тъй като се вършат в изискванията на окупация ”, сподели Янев.

Според него модернизацията на нашата войска би трябвало да продължи. „ Въпросът е дали страната разполага с задоволително запас това да бъде направено в този момент. Модернизацията на армията е един просрочен проблем. Депутатите на „ Български напредък ” ще поддържат тази и всички следващи модернизации ”.

„ Оттук нататък не може да се чакат непрекъснати доставки от страна на ”Газпром ”. Трябва да се търсят други решения. Има решение, полутечен газ с генезис Африка. Параметрите ще станат ясни до 10-тина дни ”, бяха думите на Стефан Янев.
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР