Следвайки традицията учители, ученици и родители днес изпратиха випуск 2021

...
Следвайки традицията учители, ученици и родители днес изпратиха випуск 2021
Коментари Харесай

С пожелание за попътен вятър Лесотехническата професионална гимназия в Берковица изпрати випуск 2021 /снимки/

Следвайки традицията учители, възпитаници и родители през днешния ден изпратиха випуск 2021 от Лесотехническата професионална гимназия в Берковица, оповестиха от локалната администрация.
Гости на тържественото събитие бяха зам.- кметът на Община Берковица Спаска Георгиева, Сашко Каменов – Директор на РДГ – Берковица, Венета Асенова - Главен специалист „ Образование “. Г-жа Георгиева сервира приветствен адрес от името на кмета на Община Берковица Димитранка Каменова към учителите и учениците от образователното заведение с благопожелание за креативно мислене, новаторски хрумвания, упоритост и самообладание, триумф и разцвет.
Изпълнението на музикантите от Младежкия духов оркестър – Берковица към НЧ „ Иван Вазов-1872 “ внесе празнично въодушевление и нюанс, а Яна и Благослава Михови, с ангелските си гласове, трогнаха всички присъстващи. Христина Христова – Директор на образователното заведение, поздрави випускниците, пожела им сбъднати стремежи, попътен вятър и сполучлива бъдеща реализация и връчи грамоти на отличниците. Прочувственото слово на Теодора Иванова, от името на всички родители, мощно развълнува учителите и зрелостниците.
Еуфорията от прекарването бе превзела зрелостниците и техните възгласи огласяха учебния двор. Най-вълнуващ бе моментът, когато зрелостниците се простиха със знамето на образователното заведение и алегорично се разделиха с обичаното си учебно заведение, учителите и своите съученици.
Емоциите и позитивното въодушевление владееха випускниците и с усмивките си допираха сърцата на всички присъстващи на събитието. Трогателна е раздялата на към този момент порасналите девойки и момчета с обичаното учебно заведение, с учителите, със съучениците. Пътят, по който те ще поемат, е към рационализиране и кариерно израстване, към сбъдване на желанията и реализиране на задачите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР