Следвайки дългогодишния ангажимент да подкрепя българските филми, NOVA ще представи

...
Следвайки дългогодишния ангажимент да подкрепя българските филми, NOVA ще представи
Коментари Харесай

„С река на сърцето“ е новият сериал на NOVA

Следвайки дългогодишния ангажимент да поддържа българските филми, NOVA ще показа нов български сериал през есента. „ С река на сърцето “ е обещаващ план, който медията ще включи измежду акцентите в идващия ефирен сезон.

Семейната драма ще въвлече феновете в контрастния свят на заможната фамилия Боневи. Брат и сестра се пробват да запазят наследствените земи и фамилната винарна на брега на река Дунав, която се трансформира в хубав и магичен фон на телевизионната поредност. Всеки от тях се впуска в комплицирана любовна връзка.

 С река на сърцето сериал NOVA NOVA

Материалните ползи и копнежите на сърцето оплитат мрежа от комплицирани връзки. Три дами крият рискови секрети, а трима мъже не могат да устоят на своята огромна уязвимост. На фона на рецесии и промени, тайните стартират да излизат нескрито, а слабостта се трансформира в действие. Но всичко има своята скъпа цена.

Завладяващата история, в която се преплитат обич и ненавист, разлъка и очакване, възмездие и изменничество, е дело на писателя Георги Тенев, който е основен сценарист на сериала . „ С река на сърцето “ визира и доста социалнозначими тематики като насилието над дами, търговията с деца, бедността и битката с престъпността.

 С река на сърцето сериал NOVA NOVA

Луиза Григорова и Александър Димов се превъплъщават в ярките облици на Вяра и Борис Боневи. Кръгът на персонажите се усилва, а всеки нов воин носи своята пристрастеност и разпростира характерността си посредством актьорите Александър Сано, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Христо Петков, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Леарт Докле, Мартина Апостолова, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Никола Додов и Цветина Петрова. В звездния каст има и интернационално присъединяване – сръбската актриса Ана Томич и известният артист от Северна Македония Игор Ангелов ще вдъхнат живот на двама от персонажите в комплицираните сюжетни линии.

 С река на сърцето сериал NOVA NOVA

Зад филмовата продукция стои екип от потвърдени експерти, чиито имена се свързват с едни от най-успешните модерни български филми и сериали: „ В сърцето на машината “, „ Диви и щастливи “, „ Привличане “, „ Вила Роза “, „ Под прикритие “. Режисьор е Мартин Макариев, а основен оператор - Андрей Андреев. Продуцент на новия сериал „ С река на сърцето “ е Светлин Нейнски.

 С река на сърцето сериал NOVA NOVA

„ Щастливи сме, че през есенния ефирен сезон ще представим нов кино план с извънредно висок продукционен стандарт. Дължим го на телевизионната публика, която чака качествени и стойностни сериали. Нова Броудкастинг Груп продължава да влага в развиването на българската кино промишленост и да поддържа надарените създатели “ – разяснява Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Снимачният развой на новия сериал стартира през май и ще продължи през цялото лято в най-красивите региони на град Видин и поречието на река Дунав, както и във винарската маза „ Bononia Estate “.

Какво се случва, когато не можеш да спреш нито реката, нито времето? Вярно ли е, че от реката в никакъв случай не излизаш същия? Отговорите скоро по NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР