Следват Бургас (14 юли, Летен театър) и Варна (16 юли,

...
Следват Бургас (14 юли, Летен театър) и Варна (16 юли,
Коментари Харесай

Феновете Са Потресени! Ще Ви Заболи Сърцето, Когато Разберете, Че Бебето На Мария Илиева Е Мъкнато По Участията На Майка Си!

Следват Бургас (14 юли, Летен театър) и Варна (16 юли, Летен театър), а изцяло предстоящо кулминационната точка ще бъде в София в зала 1 на НДК. „ По време на турне отсъствията ми от у дома са много продължителни и ще пътуваме дружно “, призна изпълнителката на „ Сама “ пред dir.bg във връзка първородния си наследник. Малкият Александър отпразнува първия си рожден ден на 25-и януари, като не пропуснал да зарадва майка си със самобитен подарък, написа " Монитор ".

" Той проходи навръх рождения си ден, което беше неговият подарък за мен. Играем си непрекъснато на разнообразни игри, обичаме да пеем, танцуваме и четем дружно. Най-много се вълнува, когато се е справил сполучливо с нещо, а аз му кажа " отлично " и му шляпам - настава голяма наслада и той стартира да си пляска самичък “, изяснява Илиева.

Относно турнето си тя издава, че ще зарадва почитателите си и с дуетни осъществявания с редица посетител звезди. С някои от тях излизала постоянно в последните месеци на сцената, други пък ще създадат непредвидена поява.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР