Следващото заглавие от Даниел Стийл, издадено на български от Бард“,

...
Следващото заглавие от Даниел Стийл, издадено на български от Бард“,
Коментари Харесай

Време за четене: „По ноти“ на Даниел Стийл разказва за силата да защитаваш мечтата си

Следващото заглавие от Даниел Стийл, издадено на български от „ Бард “, се споделя „ По ноти “ и ни среща с млада жена, която се бори за правото си да има фантазии.

Айрис Купър пее откогато се помни, достигайки с лекост високите ноти като никой различен. Когато е на дванайсет години, татко ѝ убеждава притежател на бар в Лейк Сити, Тексас, да ѝ разреши да пее в заведението му и тя зашеметява публиката.

През идващите години татко и щерка се местят от едно прашно градче в друго, само че пристрастеността на Айрис към музиката остава все по този начин мощна, когато вземе микрофона в идващия бар.

Животът на момичето обаче не е елементарен, още повече, че татко ѝ прибира всички извоювани от нея пари за хазарт, дами и алкохол. Когато на осемнайсет потегля по турнета, тя подписва контракт с същински управител, само че той също я експлоатира. Певците и музикантите, с които пътува, са единственото ѝ семейство. Те ѝ вдъхват храброст най-сетне да полети свободно, да избяга и да последва фантазиите си.

След тежките и сложни години най-накрая идва огромният ѝ късмет. Но въпреки и на върха, за нея битката още не е свършила.

Във „ Високи ноти “ Даниел Стийл споделя вдъхновяваща история за това по какъв начин човек може да откри сили да отбрани себе си и фантазиите си, без значение от цената.

 книга Бард Даниел Стийл Издателство Бард

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР