Следващото поколение Audi RS6 ще бъде представено след поне 3

...
Следващото поколение Audi RS6 ще бъде представено след поне 3
Коментари Харесай

Следващото Audi RS6 ще бъде бензиново, но с малка уловка

Следващото потомство Audi RS6 ще бъде показано след най-малко 3 години, само че създаването на мощния модел към този момент тече с цялостни сили. Шефът на отдела за разработки на спортното поделение на марката разкри, че новия модел ще резервира бензиновия си мотор, само че дружно с него ще работи и електромотор, който да трансформира комбито в plug-in хибрид.
`Следващото

Разкритието бе направено по време на изявление пред Wheels в което Стефан Рейл разгласи, че хибридните коли са методът по който нещата се движат. Той добави, че точно това е пътят към напълно електрическите коли, които ни чакат в бъдеще. Рейл не разяснява повече по отношение на задвижването и какъв тъкмо мотор ще употребява новото RS6.
`Следващото

В предходни изказвания от Audi обявиха, че ще спрат да създават бензинови мотори след 2026 година. Вероятно е новото RS6 да се възползва от някои от последните новоразработени мотори, само че не е изключено 4.0-литровият осмак, който актуалното потомство употребява да бъде куплиран с електромотор, който да добави повече мощ и въртящ миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР