Следващото лице на NOVA, което ни гостува в рубриката Beauty

...
Следващото лице на NOVA, което ни гостува в рубриката Beauty
Коментари Харесай

Beauty Talks: Гери Малкоданска – „Обичта към семейството краси достатъчно“

Следващото лице на NOVA, което ни гостува в рубриката Beauty Talks, е Гери Малкоданска – ослепителната синоптичка, която носи слънцето в домовете ни, даже прогнозата за времето да не ни харесва.

Освен че е едно от най-красивите лица от екрана , тя е модел, брачна половинка, а от две години – майка на момче , което я кара да осъзнае нови неща за живота. За Edna Гери споделя освен по какъв начин поддържа хубостта у себе си и в близост, само че и какво вълнува нейния вътрешен свят през последните месеци на тази необикновена година, в която тя навърши 30.

***

С какви облекла и аксесоари от твоя дрешник свързваш лятото и кои от тях не пропускаш да вземеш в багажа си за отмора през този сезон?

Лятото за мен е бански и ефирна рокля. Равни обувки. Дълга пола или гащеризон. А съответно лято 2020 включва още състезателен екип и маратонки.

Във времена, когато женската хубост от ден на ден влиза в шаблони, които следим в обществените мрежи, на какво залагаш ти, с цел да запазиш своята характерност?

Естественост. Дори и бръчките са характерност. Не тичам от тях.

 Гери Малкоданска NOVA

Много хора несъмнено биха отбелязали, че те запомнят с твоята огнена и буйна коса. Би ли споделила за къдрокосите ни читателки по какъв начин се грижиш за нея?

Надявам се да бъда запомнена с нея. Тя е моята отличителна линия и се научих да я боготворя в последните години. Грижата за нея - подобаващ шампоан и еликсир. Масло за хидратиране. Понякога крем за къдрици. Това е изцяло задоволително.

В летните дни даже пропущам сушенето със сешоар и къдриците стават още по-оформени без непотребен размер.

Сетих се и за една загадка за хубави къдрици - решете косата с доста необятен гребен, когато си взимате душ.

Често не оценяваме хубавите черти от външния си тип, до момента в който не пораснем. Имала ли си несигурности във връзка с хубостта си преди и какво на този стадий харесваш най-вече у себе си?

Е очевидно към този момент съм „ пораснала “. Може би както всяка жена съм имала във времето своите несигурности. Сега не знам дали се одобрявам 24 часа в денонощието, само че знам, че всяка минута се одобрявам. И съм щастлива.

 Гери Малкоданска Личен списък

Тази година навърши 30. Направи ли си равносметка ти по случай този празник и какви промени външно и вътрешно видя у себе си спрямо предходни пъти?

Беше чудноват празник. Винаги съм си представяла красиво и шумно отбелязване на моите 30, само че пандемията не разреши това. От друга страна ми даде опция да се концентрирам повече върху себе си, фамилията и дома. Това е най-важното.

Човек не пораства на рождения си ден, само че на този ден може да осъзнае, че е пораснал. И по-късно да продължи да пораства.

Социалната изолираност през миналите месеци беше тестване за всички ни. Освен че в твоето семейство се изследвахте заради подозрения, че сте инфектирани с вируса, с какви други провокации се сблъска през този интервал?

През миналите месеци минах през всичко. Страх, суматоха, приемане, отказване. Сега просто се пробвам да привикна с ситуацията. Да я приема за всекидневие и това да е водещото. И към днешна дата не преставам да съблюдавам прецизно ограниченията и да съм признателна, че аз и околните ми сме добре. Надявам се в миналото отново да съумея да изляза на улицата умерено без да се чудя дали съм си не запомнила защитната маска, която в последно време ми е като втора кожа.

 Гери Малкоданска Личен списък

Освен модата, виждаме, че имаш и друга пристрастеност – обзавеждане и интериор. Би ли ни разказала повече за бизнес начинанието ти, обвързвано с него?

Истинската ми пристрастеност! Домът! Това за мен постоянно е било най-специалното място и то заслужава най-хубавото. А бизнес начинанието ми се пробва да го обезпечи.

Декорацията у дома нормално издава характера на своите притежатели – какви мебели и аксесоари в дома ти показват твоя усет?

Лампата над кухненската маса, която прилича планетите. Рамките за фотоси, изпълнени с усмихнати мемоари. Вазите, които цъфтят всеки ден. Нежните копринени тапети по стените. Много свещи. Голяма маса, предопределена за доста хора. Това съм аз.

 Гери Малкоданска Личен списък

Съвсем неотдавна отпразнува втория рожден ден на своя наследник Лео. Какво научи за себе си през последните две години, откогато стана майка?

Научих, че не всичко може да бъде под мой надзор. Че няма спирки, когато става дума за детето ти. Че майката може всичко. Ама в действителност всичко. Че любовта няма граница и мяра.

А кой е най-важният урок, който си научила от своята майка? Имаш ли обичан съвет за хубост, който тя ти е предала?

Моята майка е един голям позитивен урок. Ако в действителност децата избират родителите си – непогрешим избор от моя страна, приветствам се  smiley И въпреки всичко може би най-важният урок от нея – „ златната среда “. Не споделям, че съм съумяла да го усвоя, само че се пробвам да съм уравновесена.

За хубостта – любов към фамилията. Това краси задоволително.

 Гери Малкоданска Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР