Следващият руски премиер може да е от естонски произход, написа

...
Следващият руски премиер може да е от естонски произход, написа
Коментари Харесай

Естонец ще е следващият руски премиер?

Следващият съветски министър председател може да е от естонски генезис, написа в. Московский комсомолец.

По данни на изданието президентът на най-голямата страна в Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила ще смени министър-председателя на страната след изборите за държавен глава. Новият шеф на органа на изпълнителната власт ще бъде Антон Вайно. 45-годишният настоящ началник на президентска администрация е посланик от кариерата и е внук на последния водач на Естонската комунистическа партия Хенрих Вайно.

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила ще получи нов пост. Очаква се той да поеме водачеството на най-висшия правораздавателен орган – обединяването на Конституционния и Върховния съд, осведоми таблоидът.

Вотът за държавен глава е плануван за 18 март. Изборите съответствува с годишнината от съветската анексия на украинския черноморски полуостров Крим през 2014 година Днес от щаба на Путин обявиха, че са събрали 711 456 подписа в негова поддръжка. По наредбите на Централната изборна комисия регистрацията на кандидат за Кремъл става откакто претендентът има минимум 350 000 събрани подписа. "Въпреки това, ние ще продължим събирането на подкрепящи нашия президент ", съобщи ръководителят на щаба Андрей Кондрашов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР