Следващият президент на Русия трябва да е такъв като Владимир

...
Следващият президент на Русия трябва да е такъв като Владимир
Коментари Харесай

Песков: Следващият президент на Русия трябва да е такъв като Путин

Следващият президент на Русия би трябвало да е подобен като Владимир Путин, съобщи прессекретарят на президента Дмитрий Песков в изявление за студентския новинарски канал " МГИМО 360 ", съобщи ТАСС.

" Такъв " - това е отговорът на Песков на въпрос какъв би трябвало да бъде идващият президент на Русия. При последвалия уточняващ въпрос допустимо ли е това той споделя: " Може и да е различен човек, само че да е подобен като него. "

Песков декларира, че се надява, че Путин ще се кандидатира за нов мандат и надлежно е уверен в неговата победа. По думите на представителя на Кремъл е мъчно да се каже дали в случай че е различен човек, идващият президент на Русия ще успее да запази всичко, което е постигнал Путин. Настоящият президент на Русия има право да се кандидатира за нов мандат, въпреки и към момента да не е приказвал за своето решение по този въпрос.

" За момента Путин не е обявявал своето желание да се кандидатира за президентските избори. Но откровено ми се желае да имам вяра, че ще го направи. Не се колебая, че той ще победи на изборите, не се колебая, че той ще продължи да бъде нашият президент. А и е видно, че ще бъде ", споделя още Песков.

Изборите за президент на Русия би трябвало да бъдат създадени на 17 март следващата година. Официално датата би трябвало да бъде планувана другия месец, след което политическите партии би трябвало да проведат своите предизборни акции и публично да повдигнат претенденти, показва ТАСС.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР