Следващият петък, 3 август, от 10,00 часа, пред сградата на

...
Следващият петък, 3 август, от 10,00 часа, пред сградата на
Коментари Харесай

След 2 години чакане: Село Константиново се вдига срещу кмета на Варна и ще го кара да си изпълни обещанията

Следващият петък, 3 август, от 10,00 часа, пред постройката на Община Варна, жителите на с. Константиново излизат на митинг против неизпълнените обещания на кмета Портних и общинската администрация на града. Това оповестиха самите те в писмо до медиите.

Ето какво пишат недоволните поданици на община Варна:

Като жители на Република България и постоянни платци на налози (, т.е. и на заплатите на чиновниците в държавната и общинска администрации), настояваме да бъдат чути и изпълнени обикновените ни човешки претенции, отправяни към общинска и регионална администрация от години, а имено:
Укрепване на изровеното след наводнението от 2016г. отводнително дере на селото.Изграждане и възобновяване на неремонтираната от години и изцяло разрушена след наводнението инфраструктура – улици и мостове;Изграждане на мръсна канализация в селото;
Въпреки десетките ни писма и сигнали до посочените институции, макар отправените ни молби за подпомагане до министър-председател, омбудсман, президент, всички партийни централи и посолства на европейски страни, макар репортажите и изявленията в редица медии, управниците ни демонстрираха забележително безсърдечие, оставайки слепи и глухи за проблемите ни, което е към този момент нетърпимо и типична демонстрация на управнически цинизъм!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР