Следващият пакет от европейски антируски санкции според някои страни от

...
Следващият пакет от европейски антируски санкции според някои страни от
Коментари Харесай

Пет страни от ЕС искат изключване на Газпромбанк от SWIFT в следващия пакет санкции

Следващият пакет от европейски антируски наказания съгласно някои страни от Европейски Съюз би трябвало да включва изключването на " Газпромбанк " от SWIFT, ограничение на съдействието с Руската федерация в региона на нуклеарната енергетика и разширение на глобите върху енергийните запаси, заяви " Bloomberg ".

„ Полша, Ирландия и трите балтийски страни желаят Европейски Съюз да разшири своите наказания против съветската енергетика, с цел да включи възбрана за полутечен нефтен газ и ограничавания върху съдействието в региона на нуклеарната енергетика “, оповестява организацията.

„ Предложенията също по този начин плануват изключване на повече банки от интернационалната платежна система SWIFT, като се стартира от Gazprombank “, се споделя в отчета.

Освен това глобите могат да включват стягане на ограничаващите ограничения, свързани с интервенции с крипто активи, ограничавания върху застрахователните услуги, добавя организацията.

По-рано в петък " The Financial Times " заяви, че стартират срещи сред представители на Европейската комисия и чиновници от страните от Европейски Съюз, на които ще бъде разискван идващият пакет от наказания против Москва.

Също по този начин съгласно FT, Полша и балтийските страни са разгласили собствен личен лист от ограничения против Русия, които включват наказания в региона на осведомителните технологии, банковото дело и доставките на диаманти.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР