Следващият месец ще е радостен за всеки почитател на Дж.К.

...
Следващият месец ще е радостен за всеки почитател на Дж.К.
Коментари Харесай

Hogwarts Legacy ще предложи над 100 странични мисии

Следващият месец ще е щастлив за всеки обожател на Дж.К. Роулинг и света на Хари Потър, който обича видеоигрите, тъй като за тогава е планувана премиерата на Hogwarts Legacy.

От показаното от Avalanche Studios досега е видно, че са се постарали да предадат оптимално атмосферата на книгите и пъстротата на света, а доказателство за това пристигна за последно в края на предишния месец, когато разработчикът ни над половин час от геймплея към Hogwarts Legacy. Самата игра дава обещание да ни достави голямо многообразие, като по-рано този месец стана ясно, че времетраенето на главната акция ще е към 30 часа. Тези, които обичат да изиграят всичко в дадена игра ще са късметлии тъй като, както обясниха основателите ѝ, страничното наличие ще добави още близо 40 часа геймплей. Хич не е зле, нали. Тези дни имаме и малко повече детайлности към това странично наличие. Информацията идва от GamesRadar и един от главните сценаристи на играта Мойра Скуайър.

Едно от забавните неща, които разкрива тя е че с изключение на голямото многообразие от персонажи и гледни точки, от самото начало играчите ще получат правото за разнообразни избори, които ще им помогне да опишат една своя версия на епичната история.

„ Дори страничните задачи, които са над 100, ще позволяр на играчите да трансформират главната акция по отношение на прекарванията, които са имали в играта. Взаимодействието с някой в дадена странична задача ще се отрази на взаимоотношенията ви с него в основната история и игра. Всичко тук е взаимосвързано “, изяснява Скуайър.

Hogwarts Legacy излиза на 10-ти февруари за Xbox Series X/S, PS5 и PC на 04.04 за PS4 и Xbox One, а за Nintendo Switch на 25.07.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР