Следващият мащабен световен конфликт може да бъде и на територията

...
Следващият мащабен световен конфликт може да бъде и на територията
Коментари Харесай

Соломон Паси: Следващият световен конфликт няма да е като другите. Престъпленията на бъдещето са свързани с

" Следващият огромен международен спор може да бъде и на територията на генетиката. Генетичните закононарушения са част от закононарушенията на бъдещето, както и киберпрестъпленията. Те могат да се трансфорат в терена на последваща огромна международна война ". Това сподели за предаването " Тази неделя " по БТВ някогашният външен министър Соломон Паси, написа Inews.bg.

По думите му рискови също са и нерегулираните със закон дронове и галактически действия. От години настояваме пред българското държавно управление да се одобри закон за галактическите действия, които са рисковани, само че стават все по-евтини, посочи Паси.

" Когато приказваме за огромните рисково от новите технологии е това, че се подмладяват участниците. Тоест, евентуалната възраст на бойците, които ще могат да ръководят дронове, за което няма да има потребност от военни бази, са младежи на 12-14 години, които са положителни геймъри ", посочи някогашният външен министър.

Според Паси Космосът е зона на деяние, където нуклеарните установки и галактически действия могат да бъдат една от най-опасните амалгами на дейности.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР