Следващия път, когато гледате Monsters, Inc (което определено ви препоръчваме

...
Следващия път, когато гледате Monsters, Inc (което определено ви препоръчваме
Коментари Харесай

Жена открива какво означава „23-19“ от Monsters, Inc. и взривява умовете на хората

Следващия път, когато гледате Monsters, Inc (което несъмнено ви предлагаме да извършите скоро), внимавайте за тази фина отпратка.

Без значение на възрастта ви, действителността е, че в никакъв случай не сте прекомерно остарял, с цел да седнете на дивана и да гледате по какъв начин Майк Вазовски и Съли се сприятеляват с очарователния Бу. Но има доста детайлности от детската класика, които може да сте пропуснали, когато сте били по-млади, в това число тайното обръщение зад „ 23-19 “.

За да опресните паметта си, когато чудовището Джордж Андерсън излиза от детска стая с бял чорап, забит на гърба му - един от сътрудниците му декларира: " Имаме 23-19 " - което води до това, че Джордж е отведен да бъде обеззаразен, откакто е бил в контакт с човешкия свят. Сега една жена на име Fyiya разбра какво значи кодът.

Влизайки в TikTok през 2022 година, тя показа своята реализация. В клипа тя споделя: „ О, Боже мой. Бях на години, когато осъзнах, че когато гледах Monsters, Inc., бях като „ какво, по дяволите, е 23-19? “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР