Следващия четвъртък е разумен срок да ме отстраните. Няма смисъл

...
Следващия четвъртък е разумен срок да ме отстраните. Няма смисъл
Коментари Харесай

Гешев: Следващият четвъртък е разумен срок да ме отстраните

Следващия четвъртък е рационален период да ме отстраните. Няма смисъл от това бързане. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в 23 часа в четвъртък, когато Висш съдебен съвет към момента продължаваше да дебатира върху настояването за освобождение на основния прокурор Иван Гешев. Кадровиците заседават към този момент 14 часа по тематиката дали да освободят Иван Гешев, предава 24 часа.

Министър Атанас Славов още веднъж повтори, че е разполагаем на Висш съдебен съвет в идващите дни.

Евгени Иванов прикани кадровиците да дадат опция на Гешев да провежда отбраната си. 

Калина Чапкънова предложи съвещанието да продължи в петък. Тя добави, че Висш съдебен съвет може да заседава и в събота. 

Разбирам ентусиазма, само че това не е нашата задача, би трябвало да се срещнем с протоколите, да обсъдим всички  доказателства, предложи Вероника Имова. И тя предложи да се дефинира рационален период до идващия четвъртък. 

Боян Новански сподели, че никой не го и питал и предложи Славов да реши по кое време да има съвещание на пленума. 

Малко преди среднощ пък кадровиците, които очевидно нямаха отмалялост, взеха решение да се позанимаят малко и със уеб страницата на " 24 часа ", който бил написал по-рано през днешния ден, че часовникът може да бъде спрян, с цел да продължи  дебата в петък. Всъщност уеб сайтът на " 24 часа " цитира думи на правосъдния министър, който като досегашен народен представител вметна една алтернатива,която се ползва в Народното събрание. Кадровиците  обаче очевидно не бяха чули думите му.       
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР