Следващите седем мача ще дадат отговор дали Жозе Моуриньо ще

...
Следващите седем мача ще дадат отговор дали Жозе Моуриньо ще
Коментари Харесай

Седем мача решават бъдещето на Моуриньо


Следващите седем мача ще дадат отговор дали Жозе Моуриньо ще остане треньор на „ Манчестър Юнайтед “. Но също по този начин могат да се окажат цялостен неуспех на сезона.

Под управлението на Специалния „ алените дяволи “ играят противен футбол и са в серия от четири следващи дуела без победа. Въпреки това шефовете желаят да дадат финален късмет на Моуриньо в задачата да няма поведе уволнени треньори след ерата на сър Алекс.

Серията стартира с домакинство на „ Нюкасъл “, което е в графата „ безусловно наложителни “. Но в идващия месец „ Юнайтед “ би трябвало да се изправи два пъти с „ Ювентус “ на Кристиано Роналдо в Шампионската лига, както и да срещне първенеца „ Манчестър Сити “ и „ Челси “ във Висшата лига. Ако оцелее в тази серия, Жозе няма да бъде гонен.

Много от футболистите са на нож с Моуриньо, което прави изборът на титулярен състав изключително сложен. Рой Кийн, някогашен капитан на „ Юнайтед “, атакува играчите и отбрани треньор в борбата за превъзходство в съблекалнята на „ Олд Трафорд “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР