Следващите президентски избори в САЩ може и да са лед

...
Следващите президентски избори в САЩ може и да са лед
Коментари Харесай

Тръмп вече работи за втори мандат

Следващите президентски избори в Съединени американски щати може и да са лед към 1200 дни, само че Доналд Тръмп към този момент се е заел с набирането на средства за задаващата се акция. За задачата той избра хотел "Тръмп интернешънъл " на две крачки от Белия дом, съобщи CNN.

45-ият президент на Съединени американски щати взе участие нощес във вечеря за набиране на средства в поддръжка на акцията му и на Републиканската партия.

Белият дом не крие упоритостите му за втори мандат през 2020 година "Разбира се, че ще се кандидатира за преизбиране ", сподели представителят му Сара Хъкаби Сандърс.

За момента той се е съсредоточил върху програмата си, междинните избори (за Конгрес през 2018 г.) и набирането на средства за партията си, нищо извънредно съгласно мен за един президент, добави тя.
Самият Тръмп неколкократно е приказвал за проектите си "за идващите осем години ".





Входният билет за вечерята струваше 35 000 $ на човек, като беше допустимо да се прави подаяние до 100 000 $ за статут на фаворизиран донор.

Участието на президента на Съединени американски щати в набиране на средства за неговата акция или партия постоянно се подлага на критика, само че от десетилетия е част от американския политически пейзаж, както при демократите, по този начин и при републиканците, отбелязва АП.



Този път обаче смесването на политическата кариера на Тръмп и империята му от недвижими парцели повдига въпроси, защото богатите донори, които подаряват за неговата акция в действителност способстват и за развиването на персоналния му бизнес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР