Следващите няколко месеца ще бъдат решаващи за правителството на британския

...
Следващите няколко месеца ще бъдат решаващи за правителството на британския
Коментари Харесай

Следващите няколко месеца ще бъдат решаващи за Борис Джонсън


Следващите няколко месеца ще бъдат решаващи за държавното управление на английския министър председател Борис Джонсън, написа в. " Индипендънт " по отношение на политиката на английските ръководещи за битка с ковид.

Уроците за това какво се обърка напролет не бяха научени. Дори най-лоялните поддръжници на държавното управление са принудени да признаят, че огромното излизане от карантината не се развива съгласно упованията.

Кметът на Манчестър Анди Бърнам, който до момента като цяло поддържаше ограниченията на държавното управление за неговия град, се оплака от обърканите послания и неуспехите на режима за тестване и следене на контактувалите със инфектирани, които в действителност се отразяват отрицателно на напъните за преодоляване на ковид. Все повече здравни служащи обмислят да работят сами.

Милиони бройки защитни дрехи се оказаха безполезни за лекарите и медицинските сестри, които са на фронтовата линия с вируса. Карантинните правила за пътуващите са зле измислени. Обществото е все по-малко склонно да съблюдава разпоредбите по отношение на ваканциите и спазването на обществена отдалеченост. По тази причина не е изненадващо, че броят на инфектираните се усилва, отбелязва " Индипендънт ", представен от Българска телеграфна агенция.

Ако английското държавното управление и управляващите на обособените елементи на Обединеното кралство осъществят проектите си за скорошно отваряне на учебните заведения, допустимо е да изложат на риск доста животи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР