Следващите няколко години ще живеем в условията на високи цени,

...
Следващите няколко години ще живеем в условията на високи цени,
Коментари Харесай

Министър Василев: Аз лично не съм ял хляб от 5 лв. филията

Следващите няколко години ще живеем в изискванията на високи цени, предизвести вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев при разискването на антиинфлационните ограничения в съвета за тристранно съдействие.

" Цените на горивата няма да спаднат трагично. Цените на храните няма да спаднат трагично , до момента в който не се отворят пристанищата по северното Черноморие, с цел да може да изнася Украйна, да може да изнася Русия зърно и до момента в който не падне цената на газа, с цел да падне цената на торовете ", уточни пред БНР Василев.

Социалните сътрудници подлагаха на критика ограниченията на държавното управление, че не са вярно ориентирани към нуждаещите се групи. На рецензията за какво всички хлябове, а освен най-масово използваните, ще бъдат с нулева Данък добавена стойност ставка, Василев отговори: " Да, това може да е непочтено по отношение на някои консуматори. Аз персонално не съм ял самун от 5 лева филията, н али, само че допускам, че има и такива хлябове. Предполагам, че има и такива, нямам доверие те да са доста огромен % от потреблението ".

Шофьорите ще могат да употребяват понижение от 25 стотинки на литър гориво като покажат талона на колите си , посочи министър Василев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР