Следващите дни ще бъдат много важни за нападателя на Рома

...
Следващите дни ще бъдат много важни за нападателя на Рома
Коментари Харесай

Предстоят важни дни за Пауло Дибала

Следващите дни ще бъдат доста значими за нападателя на Рома Пауло Дибала. Аржентинецът ще мине обстойни прегледи през уикенда, които ще покажат какви са възможностите му за се възвърне в точния момент за Световното състезание, написа " Гадзета дело Спорт ".

Футболистът се контузи неуместно при осъществяване на дузпа в мача с Лече (2:1) на 9 октомври. Той има контузия на четириглавия бедрен мускул, като за възобновяване от нея трябват най-малко 4 седмици. Дибала обаче е почнал интензивна физиотерапия по четири часа дневно и се надява, че тя е помогне за по-бързото му възстановавяне.

Предстоящите прегледи ще покажат по-ясно на какъв стадий от възстановаването си се намира 28-годишния футболист. Засега има оптимизъм, че той ще успее да е подготвен за Световното, само че проучванията ще дадат много по-точна картина за всички заинтригувани страни.

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони също с интерес чака да научи резултатите от въпросните прегледи. Той ще дефинира разширения си състав за Мондиала в петък и се чака Дибала да бъде включен в него. Това обаче не значи, че нападателят сигурно ще попадне във финалната група от 26 футболисти, които ще пътуват до Катар. Тя ще бъде избрана идващия месец.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР