Следващите 40 дни ще са доста натоварени за ангажираните в

...
Следващите 40 дни ще са доста натоварени за ангажираните в
Коментари Харесай

Какво ще правят сезонните работници след края на лято 2023?

Следващите 40 дни ще са много натоварени за ангажираните в туристическия бранш

Сезонните служащи по морето трябваше да проявят много самообладание преди старта на дейния туристопоток. Реално сезонът стартира преди няколко дни – на 14 юли. И макар, че към този момент никой не бърза да отваря летните обекти преди средата на юни, личният състав им бе назначен още при започване на месеца.

Сега предстоят 40 мощни дни, които ще са много натоварени за ангажираните в туристическия бранш, само че това не пречи на по-прозорливите да помислят и за идващото си работно място, още преди да са почувствали първия лъх на есента.

Мислещите в дълготрайна вероятност за живота си сигурно са прегледали няколко варианти, измежду които е и работа в чужбина.

Една от най-предпочитаните позиции, даваща опция да спечелиш пари в Европа, е тази на работещите в огромните логистични центрове. По данни на водещата компания в подбора на личен състав - OTTO Work Force, доста хора избират да ръководят умно времето си, тъй че то да бъде вярно разпределено сред работа и персонален живот, а Нидерландия се обрисува, като все по-предпочитана дестинация.

„ В Нидерландия зимите са меки, правим проведено настаняване и не се изисква никаква характерна подготовка. Едно приблизително схващане и говорене на британски език е изцяло задоволително, с цел да започнете работа и да подпишете трудов контракт за шест месеца “, разясняват от екипа на OTTO Work Force.

В момента компанията има над 25 000 чиновници, назначени в складовите бази в Нидерландия. OTTO Work Force си партнира с едни от най-хубавите компании в страната на лалетата, измежду които DHL, CEVA, DSV, Томи Хилфигър и други световноизвестни марки.

„ Вече започнаха записванията за септември и октомври. В офиса ни в Бургас екипът е с повишен запас, с цел да можем да обработим бързо всички документи за кандидатстване. Необходими са ви само персонална карта или паспорт и банкова сметка. За всички стъпки от подготовката ви за тръгване, получавате цялостно подпомагане от сътрудниците ни в офиса “, разясниха от мениджмънта на компанията.

Офисът на OTTO Work Force в Бургас се намира в Бизнес център „ Бриз “ на площад „ Царица Йоанна “ 11-13 (срещу Автогара Юг).  Телефоните за контакти и запитвания са: и .
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР