Следващата цел на Руската федерация е България, след като приключи

...
Следващата цел на Руската федерация е България, след като приключи
Коментари Харесай

Доц. Дойчев: България е следващата цел на Русия

Следващата цел на Руската федерация е България, откакто завърши с постсъветското пространство - това мнение изрази съпредседателят на Атлантическия съвет доцент Момчил Дойчев на конференция, отдадена на дезинформацията и ролята на някогашните секрети служби в Централна и Източна Европа в Европейския парламент.

Дойчев е на мнение, че съветските военни цели не са единствено в Украйна, само че и против целия Европейски съюз и НАТО.

За отношението към България той акцентира:
" Руската федерация третира България като слабото звено, което ще бъде идващият обект на експанзия, може би откакто приключи експанзията в постсъветското пространство. Основание за това ни дава, че водач на " Россотрудничество " - госпожа Митрофанова - стана дипломат в България. И от нейното идване в България се интензифицира антиевропейската и антидемократичната агитация у нас ".

Като настоящо лице в тази посока Дойчев уточни президента, който съгласно него заема антиевропейски и антинатовски позиции, както и основаването на проруската партия " Възраждане ":

" Най-острото партийно острие е партия " Възраждане ", която към този момент слага непосредствено въпроса за излизане от НАТО и Европейски Съюз и съставлява сериозна опасност за националната сигурност на България, само че не среща - за жалост - никаква опозиция ", съобщи той.

Като контрапункт евродепутатката ог ЕНП и някогашен министър на защитата на Литва Раса Юкнявичене съобщи, че в страната ѝ никой сега не приказва за Съветския съюз - даже в нейното село. Много хора са развили добър детектор на лъжата ", сподели тя.
ТЕМА преди 2 часа 908 преди 3 часа 384 преди 3 часа 1118
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР