Следващата среща на върха на инициативата Отворени Балкани“ ще се

...
Следващата среща на върха на инициативата Отворени Балкани“ ще се
Коментари Харесай

Следващата среща на върха на инициативата Отворени Балкани“ ще бъде през юни в Охрид

Следващата среща на върха на самодейността " Отворени Балкани “ ще се състои през първата половина на юни в Охрид, заяви министър председателят на Северна Македония Димитър Ковачевски след онлайн среща с президента на Сърбия Александър Вучич и с премиера на Албания Еди Рама, съобщи МИА.

Във профила си във Facebook Ковачевски уточни, че през днешния ден следобяд е имал онлайн среща с Вучич и Рама, отдадена на идващите стъпки от общата им сполучлива самодейност " Отворени Балкани “.

Ковачевски заяви, че от началото на септември ще провеждат общ туристически панаир на виното и храната в Сърбия.

Убеден съм, че македонските производители на вино и храни ще имат какво да покажат на района, написа Ковачевски във Facebook.

На срещата на върха в Охрид ще бъдат подписани значими съглашения и меморандуми за съдействие в региона на културата, туризма и стопанската система и по тази причина на днешната среща участваха министърът на културата на Северна Македония Бисера Костадиновска-Стойчевска, министърът на стопанската система Крешник Бектеши и министърът на земеделието, горите и водното стопанство Люпчо Николовски тази среща, добави Ковачевски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР