Следващата среща на Федералния резерв, насрочена за 30 април —

...
Следващата среща на Федералния резерв, насрочена за 30 април —
Коментари Харесай

Ще бъде ли по-добър заемът HELOC или жилищният капитал този април?

Следващата среща на Федералния запас, планувана за 30 април — и идващият отчет за инфлацията, очакван за издание на 10 април — мнозина ще се надяват на известно икономическо облекчение през идващия месец. Ако докладът за инфлацията демонстрира понижаване на растежа, Фед може да избере да резервира лихвените проценти непроменени или даже да ги понижи, в случай че се усещат уверени, че инфлацията най-сетне се охлажда.

Въпреки това, в случай че има различен разочароващ отчет за инфлацията, както беше този месец, отговорът на Фед може да се разграничава.

На този декор кредитополучателите имат лимитирани благоприятни условия. Повишаването на лихвените проценти докара до внезапен скок на разноските за заеми с ипотеки, персонални заеми и други артикули през последните години. Една рентабилна опция обаче са заемите за личен капитал и кредитните линии за личен капитал (HELOC). Но кой ще бъде по-добър този април, месец, в който траекторията на инфлацията и лихвените проценти може да се промени? Това е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР