Следващата седмица в Пловдив ще се проведе едно от музикалните

...
Следващата седмица в Пловдив ще се проведе едно от музикалните
Коментари Харесай

Десетки хиляди рок феновe ще завладеят Пловдив заради Slipknot, Mercyful Fate, Sabaton, Behemoth и Testament

Следващата седмица в Пловдив ще се организира едно от музикалните събития на годината в България. HILLS OF ROCK ще завладее Пловдив за три дни - 21, 22 и 23 юли. Мястото остава без смяна - Гребната база в Пловдив.

Хедлайнери на трите вечери ще са надлежно " Slipknot ", " Mercyful Fate " и " Sabaton ". Други банди, които ще ни развинтят главите са " Heaven Shall Burn ", " Behemoth " и " Testament ", " Elvana " и " Marco Mendoza " и доста други, заяви Plovdiv24.

Около 40 000 души се чакат да участват на трите дни фестивални дни. Според един от най-големите уеб сайтове за онлайн резервация местата в хотелите в Пловдив за тези дни на 98% са изчерпани. Хората са си създали резервации още преди няколко месеца. За тези, които въпреки всичко в последния момента са решили да посетят фестивала, опциите им са лимитирани.

Възможност за резервация за трите дни вкупом е допустима на доста малко места в града, само че би трябвало човек да се бръкне с най-малко 700 лв..

За хората, които ще желаят да се посетят Пловдив през единствено един от дните би трябвало да извадят най-малко 300 лв. за нощувка в хотелите в града. Цените на хотелите в града просто са повишени с 100% поради огромното търсене. Места за пребиваване съвсем на никое място няма, даже и къщите за посетители и хотели в околните обитаеми места в Пловдив също са съвсем изчерпани.

Ще има обаче къмпинг зона в зоната на фестивала. Билетите за къмпинг зоната на са на цена 99 лева за един човек. Цената включва три нощувки, като можете да се настаните след 14:00 на 21 юли 2022 и да останете до 12:00 на 24 юли 2022 (неделя). Къмпинг зоната на HILLS OF ROCK предлага: Контролиран достъп; Охрана; WC, душове и мивки; Достъп до електричество; Възможност за разтягане на Ваша палатка с размер до 15 кв. м.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР