Следващата седмица служебното правителство ще представи отчет за постигнатото. Това

...
Следващата седмица служебното правителство ще представи отчет за постигнатото. Това
Коментари Харесай

Донев: Ние не играем на власт, ще отчетем постигнатото от служебния кабинет следващата седмица

Следващата седмица служебното държавно управление ще показа доклад за постигнатото. Това заяви при започване на държавното заседание премиерът Гълъб Донев. 

" Ако всички приказват за третия мандат, значи е време за завършек на нашия мандат. Отчетът за постигнатото от нас ще създадем през идната седмица като ще оставим в завещание на нашите приемници във властта позволени рецесии, възобновени връзки между институциите, добър разговор с жителите и убеждението, че ръководството на страната е занятие намерено и транспарантно. Социолозите постоянно споделят за нас, че никой в служебното държавно управление не свети изключително. Това е по този начин, тъй като работим в екип. В нашето държавно управление няма актьори, а има министри. Ние не играем на власт, а изпълняваме своите пълномощия съгласно конституцията и законите на страната ", уточни Гълъб Донев.

Служебният министър председател прикани министрите на образованието и на опазването на здравето за съответни решения по отношение на грипната зараза.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР